söndag, oktober 14, 2007

Datorfri dag igår

Jag hade datorfri dag igår. Med jämna mellanrum sätter jag in sådana. Det är nyttigt att ta sig en paus då och då. Timmarna rinner så lätt i väg när man slår i gång datorn. Läser lite nyheter, bloggar lite, svara på e-post plötsligt har tiden bara flugit iväg.

I går var det kanonloppet som gällde. Jag nådde mitt mål dvs att orka spriga hela loppet. Tiden har jag inte riktigt koll på men klockan borde stannat på dryga två timmar. Vi hade fantastiskt väder. Det var faktiskt härligt.

Opinionssiffrorna visar pekar åt rätt håll. Känns bra.

I morgon väntar jämställdhetsministermöte i Helsingfors. Många angelägna frågor på agendan. Rapporterar på tisdag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar till de fina opinionsvindarna. Jag tror att du kommer att bli en av de stora röstmagneterna, särskilt bland kvinnor.

En fråga som jag sett att cirkulerar på Liberalernas Bloggar: Varför har du inte anmält stöden till EU för byggande och driften av Alandica likväl som Golfbaneprojekten? Skall det göras eller behövs det inte?

Britt Lundberg sa...

Hej! Tack för vänligheten. Golfbanan kan jag inte svara på det är Jörgen Strand som ansvarar för den. När det gäller Alandica så har vi efter noggrann övervägning kommit till att notifiering inte behövs.

Hälsningar Britt

Brittelisabet sa...

Vad duktig du är!! Springa hela kanonloppet. Önskar jag vore i så bra trim...

Britt Lundberg sa...

Hej! Det är fantastiskt roligt att ha kommit i form. Jag mår bättre än någonsin. Jag har aldrig gjort något i idrottsväg som ung utan började spring vid 41 när jag gått så mycket att jag började få långtråkigt och svårt att få upp flåset. Att springa har blivit för mig ett viktigt sätt att tömma tankarna och koppla av på. Dessutom ger det mig skön sömn.

Hälsningar Britt