söndag, oktober 07, 2007

Att skapa en succeblogg

Jag läser i dotterns Vecko Revyn ( innehållet i den har jag en hel del åsikter om - tar det en annan gång). Där presenterar Alex Schulman tipsen hur man skapar en succeblogg. Man skall skriva kort, namndroppa, skriva om sånt som intresserar många och våga vara ärlig och privat.

Kanske inte typiskt för min blogg - särskilt när det gäller att skriva kortfattat. Jag har en tendens att bli långrandig - det är svårt att ge en någorlunda fullständig bild av en politiskt fråga med några få ord.

Däremot försöker jag tänka efter två gånger- skrivet är skrivet - något han också uppmanar till eftersom man faktiskt öppnar sig för hela cyber space.

Alex lär kunna försörja sig på sin blogg - måste gå in och kolla in hur det går till. Vem vet hur det ser ut efter 21.10:)

Hans blogg heter "Att vara Alex Schulman"och finns på blogg.aftonbladet .se

Däremed har jag följt ett till av hans tips - man skulle länka till andra bloggar...

2 kommentarer:

Fredrik Gustafsson sa...

Vet inte om han är ett exempel värt att följa. Han har ju stängt bloggen för att han själv, och framförallt hans medarbetare på aftonbladet, till slut tröttnade på honom och hans ständiga påhopp och elakheter, vilket var det som gjorde bloggen populär.

Britt Lundberg sa...

Hej Fredrik! Skönt att man inte har så mycket gemensamt med honom då. Att han stängt är väl orsaken till att jag aldrig hittade honom. Hälsningar Britt