söndag, september 23, 2007

Centern vann

Sossarna bjöd in till fotbollsturnering på bilfria dagen. Ett jippo som jag tror att vi som deltog tyckte var roligast. Allmänheten verkade inte lockas av detta. Några få nära och kära slöt upp.

Vi inledde starkt med en 3-0 seger mot FS. Mitt livs första mål (i mitt livs andra match om man räknar bort självmålet jag gjorde i fjol på min första match på FC Hakas hemma-arena).

Mot liberalerna blev det jämnt skägg 0-0 och sossarna fick se sig besegrade med 1-0. Jag fick en stämpling som fortfarande gör sig påmind. Nageln blir nog svart.

Matchens lirare var nog Runar - helt strålande i mål. Han kastade sig handlöst absolut orädd - det märks att han gillar asfalt. Henry - namne med anfallaren i Barcelona var också suverän, liksom Fredrik Erlandsson, Stefan Isaksson, Fredrik Pastoor, Patrik Larsson och Roger Höglund. Alla spelare gjorde sitt och vi skall heller inte glömma det kompakta stödet vi kände från hejarklacken och från massören och maskotten Milla.

När vi kom till mötet mot Ålands framtid meddelade FS och Ålands Framtid att de ville avbryta. Tidschemat hade förskjutits rejält.

Roligt var det. Vad det ger väljarna för information om vår duglighet som politiker är väl mer tveksamt. Utom att centern är målmedvetna och uthålliga förstås!