fredag, maj 29, 2009

Vanhanen, Lindqvist, pleum, högskolan och kampanj

Förhandsröstningen har börjat och ryktet säger att man tagit in extra personal på posten... Fantastiskt!

Efter att ha förhandlat och fiskat med statsminister Matti Vanhanen var det dags för invigning av utställningen "utpost mellanland brygga". Massor med folk och fina tal gav en högtidlig start för årets höjdpunkt när det gäller utställningsveksamheten.
Invigningstalare var historikern och författaren Herman Lindqvist. En fantastisk berättare. Jag hade glädjen att äta middag med honom på kvällen. Den som inte blir intresserad av historia efter att ha fått kontakt med honom blir nog det aldrig. Vilken berättare.

Idag har lagtinget debatterat finansutskottets betänkande med anledning av tilläggsbudgeten. På eftermiddagen har jag haft fruktbara samtal med högskolans styrelse om utveckling och budget.

Seneftemiddage och kvällen var vikt för kampanjen. Tack alla härliga människor som slutit upp idag. Uppmuntrat och sagt en massa kloka saker!

4 kommentarer:

Kerstin Staf sa...

Roligt att läsa din blogg!
Hälsningar från Kerstin i Luxemburg

ps. hoppas vi ses i Strasbourg i höst :-)

Birgitta sa...

Kära Britt!
Du har gjort ett enormt fint och säkert påfrästande arbete! Jag håller med det som David Lindström skrev häromdagen i Ålandstidningen - att Åland borde mangrant stött - dig. Kram

Britt Lundberg sa...

Tack Kerstin! Jag hoppas också - och lyckas det så är det en riktig skräll!

Britt Lundberg sa...

Hej Birgitta! Tack för berömmet och din kloka analys. Vi borde kunna samarbeta när det gäller utomåländska frågor. Hoppas sossar och obundna får ta lärdom... Kram Britt