fredag, juli 21, 2006

Nu sjuder stan av liv

I går hände plötsligt något med vår stad. Hela östra utfartens parkeringar var fyllda till bredden. Gågatan var fylld av strosande turister och ålänningar. Vilket härligt folkmyller! Mariebads parkering var fylld. Häromkvällen när jag var in badade 170 gäster och under dagen hade sammanlagt 450 njutit av vårt fina badhus. Härlig statistik! Så här skall turist-Åland vara.
Sjödagarna har börjat och snart kommer Rockoff. Evenemangen behövs och vi behöver fler spridda ut på fler ställen och under hela sommaren.

Vi behöver alla hjälpas åt för att få folk att trivas och återvända. Vi är kända för gästvänligheten. Nu gäller det att visa den!

1 kommentar:

Mats Löfström sa...

Hej Britt!

Det är så kul att du också börjat blogga. Jag håller helt med dig. Det har vart ett härligt myller de senaste dagarna. Här från Eckerö så rapporterar campingarna om att säsongen för en gångs skull inletts tidigare samtidigt som man kan läsa om överfulla gästhamnar.

Det skulle vara intressant att se vad det beror. Förra sommaren var inte alls dum, därför kanske många återvänder. Men kanske också den stora marknadsföringssatsningen som Ålands turistförbund gjorde i år både i Stockholm och Helsingfors haft en stimulerande inverkan.

Trevlig helg!