onsdag, augusti 05, 2009

I efterdyningarna av Öspelen

Jag kan bara konstatera att Åland som arrangör av Öspelen blev en succe!

I efterdyningarna av öspelen är det bara en sak jag saknar. Supporterklubben. Jag deltog för första gången på Öspelen för två år sedan och det som kanske gjorde det allra starkaste intrycket på mig var just den. Fantastiska supportrar som finansierar sina resor själv, jobbar ideellt för att få ner kostnaderna för idrottarna och med liv och lust viftar med den åländska flaggan och är ett sånt oerhört stöd för våra tävlande. I år, när det var hemmaplan, har supportrarna varit fast som frivilliga funktionärer och när sena kvällen kommit så har var och en sökt sig hem för välbehövd vila. Så fast ni inte synts så är ni våra hjältar!

Mediabevakningen har varit fantastisk. Precis som för två år sedan får Ålands radio toppoäng av mig för sin rapportering. Ni äger verkligen när det gäller idrottsrapportering - förvaltningsråd och styrelse - var rädd om sportredaktionern!Nyan har dock ansträngt sig att lyfta fram eventuella problem i samband med spelen - kan det varit för att konkurrenten är en av sponsorerna...?

1 kommentar:

Anonym sa...

Eller var det möjligen för att nyhetschefen på ÅT var personligen involverad i arrangemanget och inte speciellt sugen på kritiska artiklar? Tänkte du på det Britt?